Apple har några Black Friday-erbjudanden … men bli inte för upphetsade

0 Shares

Apple presentkort

Apple har ett fyra dagars shoppingevenemang som pågår från idag till måndag och lovar kunderna “specialerbjudanden när du köper utvalda produkter”. Från och med dagen som är en hyllning av kommersialism och kapitalism, Black Friday, genom helgen och fram till Cyber ​​Monday, är Apple Shopping Event tyvärr inget att bli upphetsad över.

Detta är inte helt oväntat. Apple har form när det gäller nedslående Black Friday-erbjudanden. Om du hoppades på massiva rabatter, förbered dig på att känna dig besviken.

Se även:

Det verkar som om Apple inte riktigt har fattat begreppet Black Friday. Medan andra återförsäljare sänker priserna åt vänster, höger och i mitten – det är lika bra ett sätt att flytta äldre lager som alla – tar iPhone-tillverkaren något annat. När du gör ett kvalificerat köp direkt från Apple kommer du att belönas med ett presentkort. värdet på kortet beror på priset på det kvalificerade föremålet du köper.

Till exempel, om du köper och iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus får du ett 50 $ Apple Store presentkort. Stänk ut på en MacBook Air eller en MacBook Pro och du kan påse dig själv ett presentkort till ett värde av 200 dollar.

Om du är ute efter att köpa en ny Apple-enhet kan det verka som en bra tid att göra det – men kom ihåg att du inte är verkligen får rabatt. Genom att utfärda presentkort ser Apple till att du gör ett extra köp från sitt eget urval av produkter, och det är detta andra köp som faktiskt rabatteras. Så du måste verkligen vara på marknaden för åtminstone ett par Apple-köp för att Apple Shopping Event-erbjudanden verkligen ska uppgå till mycket.

Du kan kolla in alla presentkortserbjudanden på Apple Shopping Event-sidan. Erbjudandet gäller från idag till måndagen den 26 november.

0 Shares