Apple har några Black Friday-specialerbjudanden till dig – men de är hemliga för nu!

0 Shares

äpple-svart-fredag

Black Friday är bara några dagar borta, och kunderna förbereder sig för att gå på gatorna och onlinebutiker. Stora namn som Microsoft har redan avslöjat några av de fynd du kan fånga, och i år kommer Apple också in på åtgärden.

Apple har traditionellt vänt upp näsan vid Black Friday, men locket att flytta några extra enheter genom att hoppa av några dollar verkar ha varit för stort i år. Företagets Black Friday-specialwebbplats är igång, men det är lite av en retas för tillfället.

Sidan för “en dags shoppingevenemang” ger lite bort. Det står “Fredagen kan inte komma tillräckligt snart”, men bilden av en Apple Watch innebär verkligen att det kommer att sparas på smartwatchen i slutet av veckan. Så vad mer kan vi förvänta oss?

Apple är vanligtvis ganska elak när det gäller att sänka priserna, så det är osannolikt att vi ser mycket – om något – slog av iPhone, iPad eller MacBooks. Det verkar som om billigare enheter som Apple Watch kan diskonteras. Som en extra bonus låter sidan oss veta att alla beställningar som görs före 17:00 på fredag ​​kommer att kvalificera sig för gratis två dagars leverans.

Så … kanske inte få dina förhoppningar för höga, men om du är ute efter en Apple Watch kan du ha tur. Vi kan också se besparingar på tillbehör, och det skulle vara förvånande om presentkort och appar inte också stod i linje för en prissnip.

Kolla in Apples Black Friday-sida senare i veckan!

0 Shares