Apple iCloud fungerar än en gång i Windows 10 oktober 2018 Update

0 Shares

Den senaste funktionsuppdateringen för Windows 10 – uppdateringen från oktober 2018, aka Windows 10 1809 – har resulterat i kaos för många användare. Listan med OS-problem är mycket lång och varierande.

Ett av problemen var att göra med Apple iCloud och orsakade uppdaterings- och synkroniseringsproblem med delade album, samt förhindrade nya installationer. Om det är ett problem du har upplevt finns det några goda nyheter – det har nu åtgärdats.

SE ÄVEN:

Enligt Microsoft:

Apple har släppt en uppdaterad version av iCloud för Windows (version 7.8.1) som löser kompatibilitetsproblem som uppstår när du uppdaterar eller synkroniserar delade album efter uppdatering till Windows 10, version 1809.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din iCloud för Windows till version 7.8.1 när du uppmanas innan du försöker uppgradera till Windows 10, version 1809. Du kan också ladda ner den senaste versionen av iCloud för Windows manuellt på https://support.apple.com/ HT204283.

Det finns fortfarande en hel del fler Windows 10-problem som väntar på en lösning, men från och med idag kan åtminstone den här strykas bort från listan.

Fotokredit: paffy / Shutterstock

0 Shares