Apple introducerar AirTag, dess kakelliknande objektspårare

0 Shares

Om du är den typ av person som alltid tappar viktiga saker och du är en iPhone-användare, är företagets nya AirTag-enhetssökare riktad mot dig.

Det har tagit ett tag, men AirTag har äntligen tillkännagivits officiellt vid företagets “Spring Loaded” -evenemang och arbetar med Apples Find My-app för att hjälpa dig att hålla reda på – och hitta – dina viktigaste saker, som nycklar, väskor och ryggsäckar.

SE ÄVEN: Apple iPhone 12 och iPhone 12 mini finns nu i lila

“Vi är glada över att få denna otroliga nya förmåga till iPhone-användare med introduktionen av AirTag, som utnyttjar det stora Find My-nätverket, för att hjälpa dem att hålla reda på och hitta de viktiga sakerna i deras liv”, säger Kaiann Drance, Apples vice vd av iPhone-produktmarknadsföring över hela världen. “Med sin design, enastående sökupplevelse och inbyggda integritets- och säkerhetsfunktioner kommer AirTag att ge kunderna ett annat sätt att dra nytta av Apples ekosystem och förbättra iPhone: s mångsidighet.”

AirTag är liten och lätt, IP67 vatten- och dammtålig och levereras med en inbyggd högtalare som hjälper dig att hitta den. Det finns ett avtagbart lock för när du behöver byta batteri. Den drivs av ett Apple-designat U1-chip med Ultra Wideband-teknik.

Om du köper direkt från Apple kan du få gratis gravering, inklusive text och ett urval av 31 emoji.

AirTag kan köpas i ett och fyra paket för 29 $ respektive 99 $ och kommer att finnas tillgängligt från och med fredagen den 30 april.

0 Shares