Apple iPad 7: e generationen får större skärm och är snabbare än den bästsäljande Windows 10-datorn

0 Shares

Apples iPad förändrade världen 2010, men sedan dess har surfplattor fallit lite i favör hos konsumenterna. Google övergav helt surfplattans hårdvaruaffär och förlitade sig på tillverkare som Samsung och Huawei för att göra plattor som kör Android. Medan iPad förblir den bästa surfplattans upplevelse, och Apple verkar engagerade i iPadOS-operativsystemet, är inte ens enheten den juggernaut som den en gång var. Många konsumenter verkar vara helt nöjda med sin smartphone.

Ändå har iPad gott om fans, inklusive de som försöker använda Pro-modellen som en provisorisk bärbar dator med tangentbordstillbehör. Andra människor, som din, använder bara iPad för mediekonsumtion. Billigare standard 9,7-tums iPad mer än de mediefokuserade behoven. Idag presenterar Apple 7: e generationen av den “vanliga” iPad, och den är bättre än någonsin.

Tabletten har nu en större 10,2-tums Retina-skärm och stöd för smarta tangentbordstillbehör i full storlek. Kom ihåg att kompatibilitet med $ 99 första generationens Apple Pencil introducerades i föregående generation. Du förväntar dig att startpriset kommer att öka från förra generationen, men faktiskt förblir det detsamma. Ja, trots förbättringar är den senaste bas-iPad fortfarande bara $ 329 – en absolut stjälning.

Apple skryter med att den 7: e generationens iPad är snabbare än den “bästsäljande Windows PC-bärbara datorn i USA under första halvåret 2019” utan att faktiskt avslöja vilken modell det är. Ah, bra ol Apple-marknadsföring! Även om jag inte tvivlar på uttalandets giltighet verkar det vara lite vilseledande. När allt kommer omkring kan den bästsäljande Windows-bärbara datorn vara väldigt låg. För seriöst arbete är en modern Windows 10-dator bäst en iPad varje gång.

“Den nya 10,2-tums iPad-Retina-skärmen har nästan 3,5 miljoner pixlar och en bred betraktningsvinkel som gör den till en levande duk för kreativt uttryck och perfekt för uppslukande förstärkt verklighet (AR) -upplevelser som utnyttjar dess förbättrade kameror och avancerade sensorer. kraftfullt A10 Fusion-chip, den nya sjunde generationens iPad ger upp till två gånger snabbare prestanda över den bästsäljande Windows-datorn för kraftfull multitasking och smidig spel i Apple Arcade, säger Apple.

LÄS OCH: Apple presenterar Apple Watch Series 5 med alltid på displayen

Företaget säger vidare, “Designad för att vara ultraportabel och hållbar, iPad väger ungefär ett pund och har för första gången ett hölje tillverkat av 100 procent återvunnet aluminium med samma hållfasthet, hållbarhet och vacker finish som aluminiumet i alla Apple-produkter Det är enkelt att hålla kontakten på iPad med extremt snabb trådlös prestanda och stöd för Gigabit-klass LTE-anslutning – vilket ger tre gånger snabbare mobildataanslutningar. Med Touch ID är det enkelt och säkert att låsa upp iPad med bara ett finger för att hålla viktig information säker.”

Greg Joswiak, Apples vice vd för produktmarknadsföring ger följande uttalande.

Den nya iPad packar ännu mer värde i vår mest populära och prisvärda iPad-modell med en större 10,2-tums Retina-skärm, stöd för Apple Pencil och för första gången Smart Keyboard i full storlek. Den nya iPad byggdes för att köra iPadOS, som introducerar kraftfulla nya sätt att multitaska, hantera och markera dokument, använda Apple Pencil och visa mer information med en överblick på en nydesignad startskärm. Denna nya iPad med iPadOS tar allt folk älskar om vår mest populära iPad och gör den ännu bättre för att skapa, lära sig, arbeta och spela.

Det finns tre färger att välja mellan för 7: e generationens Apple iPad – silver, rymdgrå och guld. Basmodellen $ 329 endast för Wi-Fi levereras fortfarande bara med 32 GB lagringsutrymme, men tack vare strömmande media kommer det att bli bra för många. 32 GB LTE-varianten börjar vid $ 459. Oavsett vilken modell du väljer kan du välja att stöta på lagringsutrymmet till 128 GB – för ett extra pris, naturligtvis. Du kan förbeställa från och med idag, men det skickas inte förrän den 30 september.

0 Shares