Apple iPhone 12 5G är INTE försenad

0 Shares

På grund av COVID-19-pandemin var många människor tveksamma till att nya Apple-smartphones skulle komma i butiker i september som de ofta gör. Senare, det fanns flera rykten om att nya iPhone 12-enheter (som borde ha 5G-kompatibilitet) inte skulle komma i butiker förrän i oktober.

Tidigare idag vid ett konferenssamtal bekräftade Apples finansdirektör Luca Maestri dessa rapporter och sa “Som ni vet, förra året började vi sälja nya iPhones i slutet av september. I år planerar vi att leveransen ska vara tillgänglig några veckor senare.” Många tekniska nyhetswebbplatser var snabba med att säga att Apple iPhone 12 var “försenad”. Egentligen är det inte alls.

Även om jag är säker på att vissa människor kommer att anklaga mig för att vara pedantiska, är iPhone 12 inte försenad, för tekniskt sett hade den aldrig ett släppdatum. Med andra ord kan du inte missa en deadline som aldrig fanns. Medan både tekniker och konsumenter förväntade sig en ny iPhone i september betyder det inte att den någonsin var garanterad. Helvete, Apple kunde ha planerat en oktoberutgåva hela tiden.

Oavsett, fördröjning eller inte, faktum är att vi inte kommer att få nya iPhone 12-smartphones i september. Uppriktigt sagt, det spelar förmodligen ingen roll. När allt kommer omkring är det osannolikt att många konsumenter klagar efter en ny telefon när de ändå arbetar i karantän och jobbar hemifrån.

Är du upprörd över att iPhone 12 inte kommer i butiker i september? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

Bildkredit: ShotPrime Studio / Shutterstock

0 Shares