Apple iPhone 12 och iPhone 12 mini finns nu i lila

0 Shares

Om du har funderat på att få en ny iPhone 12, men inget av de tillgängliga färgvalen har tagit tag i dig hittills, ja, vid sitt nya “Spring Loaded” -evenemang har Apple precis meddelat en fantastisk ny finish – lila.

Finns för 12 och iPhone 12 mini, den nya färgen accentuerar telefonens platta kanter perfekt.

SE ÄVEN: Apple introducerar AirTag, dess kakelliknande objektspårare

“Den otroliga iPhone 12 är den mest populära smarttelefonen i världen, och iPhone 12-familjen har över 99 procents kundnöjdhet. Den nya lila ytan, precis i tid till våren, lägger till ytterligare ett ljust och roligt alternativ till lineupen, och vi tror att kunderna kommer att älska det, säger Greg Joswiak, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing. “Denna underbara nya färg ansluter sig till minifamiljen iPhone 12 och iPhone 12, som finns i fem andra fantastiska ytor och har ett avancerat dubbla kamerasystem, Super Retina XDR-skärm, förbättrad hållbarhet, A14 Bionic – det snabbaste chipet någonsin i en smartphone – bra batteritid och den bästa 5G-upplevelsen på vilken smartphone som helst. “

iPhone 12 och iPhone 12 mini i lila kommer att kunna beställas från och med fredagen den 23 april, med tillgänglighet från fredagen den 30 april.

Men hur är det med ett ärende? Apple har också täckt det med ett MagSafe-läderfodral eller läderhylsa i djupviolett, ett silikonfodral i Capri Blue, Pistachio, Cantaloupe eller Amethyst eller en läderplånbok i Arizona. Dessa är alla tillgängliga att beställa från och med idag.

0 Shares