Apple iPhone 5S-kamera har större sensor, 120 fps slow-mo-funktioner

0 Shares

IPhone 5S har tillkännagivits och dess påse med tricks inkluderar en kamera med en större sensor.

Eller, mer specifikt, ett större sensorområde som skulle hjälpa till att minska buller. Megapixelaget förblir detsamma – 8MP – men det har en ny femelementlins som är designad internt hos Apple. Bländaren är f / 2.2. Det finns nu automatisk exponeringsjustering i panoramaläge och en ny blixtteknik som heter True Tone som påstår sig skapa mer naturliga kötttoner. Vi ska pappa några klibbiga tekniska tidskrifter snart. Om något kan få oss att se snyggare ut, kan det mycket väl vara värt priset för iPhone-entré ensam.

Genom att trycka och hålla ned fångstknappen får du ett burst-läge på 10 fps. Ingen information om huruvida den kommer att hantera 10fps tills du tar slut på lagringsutrymme eller om det finns en gräns. På videosidan finns det ett nytt 120 fps-läge som låter dig skapa den episka slowmotion-filmen du har drömt om.

Rykten om optisk bildstabilisering av hårdvara visade sig vara ogrundade, men det skulle utan tvekan ha skapat en ojämn puckel. Och ingen vill ha det på sin spanky nya iPhone, eller hur? Istället tar iPhone flera bilder varje gång du trycker på avtryckaren och komponerar vad den tycker är den bästa bilden från olika delar. Låter som en fudge, men vi förbehåller oss dom tills vi kan prova det i naturen.

Vi kommer snart att få hands-on med iPhone 5S – och dess budgetbror iPhone 5C – så håll ögonen öppna för våra första intryck.

0 Shares