Apple iPhone 7 Plus vs iPhone 6s Plus: Ska du uppgradera?

0 Shares

Årliga telefonuppgraderingar är vanligtvis inte nödvändiga när det gäller riktigt dyra, funktionsförpackade flaggskeppsenheter, och det är särskilt sant när den senaste telefonen känns som en ganska måttlig version av den befintliga designen. Det är ganska mycket fallet med iPhone 7 Plus.

Uppgraderingen känns dock mycket mer värdefull än med den vanliga iPhone 7 tack vare till stor del tack vare den dubbla kameran. Det gör inte bara att Plus-modellen känns som en större bump jämfört med den vanliga versionen, men iPhone 7 Plus-kameran kan mycket väl vara den bästa i smartphonespelet idag. Det ser verkligen ut så baserat på vår första testning.

Mellan den massiva kamerauppgraderingen och prestandaförhöjningen verkar iPhone 7 Plus som en mer värdefull uppgradering över iPhone 6s Plus än iPhone 7 är över standard 6s. Och ärligt talat, det är den bästa iPhone som Apple någonsin har producerat, förutsatt att du kan få ett bra grepp om sin massiva ram.

Ändå är förra årets telefon en kraftfull och värdefull telefon, så om du inte är desperat att äga de senaste Apple-prylarna, kan du överväga att vänta tills nästa års säkert mer betydelsefulla iPhone-översyn. Det är särskilt sant med tanke på den överdrivna brittiska prissättningen för Plus, som börjar på £ 719 och går upp till en svindlande £ 919.

0 Shares