Apple iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7

0 Shares

Det här avsnittet är ganska enkelt. Om du vill ha iOS, gå till iPhone 7. Om du vill ha Android, gå till Galaxy S7.

Om du inte är särskilt krångelad på något sätt eller vill ha en förändring, har alla sina bra och dåliga poäng.

iOS 10 ser underbar ut som någonsin och har några snygga knep i ärmen, varav den största är förmodligen den nya hemappen som konsoliderar alla dina anslutna hemapparater som glödlampor, högtalare, smart uppvärmning etc, till en praktisk app.

Android Nougat 7.0 har ännu inte tillhandahållit en motsvarighet till detta, så om du gungar ett framtidens hem bör det vara en stor försäljning för dig.

Å andra sidan är Android en tinkers dröm som erbjuder mer flexibilitet. Till skillnad från iOS kan du välja saker som din standardwebbläsare eller kartapplikation, som vi fortfarande inte kan tro är inte ett alternativ i iOS. Du kan också installera olika bärraketer, vilket förändrar enhetens utseende och känsla drastiskt.

Du kan också spela PS4-spel, ladda ner torrents och ställa in anpassade automatiseringar. Och Google Nu är bättre än någonsin, med funktionen Now On Tap som erbjuder relevant information baserat på innehållet på din nuvarande sida. Men de allra flesta nuvarande enheter har inte ens Nougat just nu.

När det gäller appar är iOS fortfarande kung, med mer polerade erbjudanden som kommer först till iOS – Nintendos nya Mario-spel är ett passande exempel.

Med fördelar och nackdelar för varje är det upp till dig att väga upp det som är viktigare. Japp, det här är oavgjort också.

Vinnare: Dra

0 Shares