Apple iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus kommer till Xfinity Mobile

0 Shares

Apple iPhone X vs iPhone 8 vs iPhone 8 Plus

I USA finns det fyra stora cellbärare – Verizon, T-Mobile, AT&T och Sprint. De är inte det enda spelet i stan, eftersom det också finns regionala transportföretag. För att inte tala om, det finns många MVNO-erbjudanden som ryggsäck av tornen som tillhör de ovan nämnda “stora fyra”.

En intressant ny spelare i MVNO-rymden är Comcast med sitt prisvärda och obegränsade erbjudande “Xfinity Mobile”. Begränsat till prenumeranter på Xfinity-hemservice använder den en kombination av Verizons utmärkta LTE-nätverk plus Xfinitys 18 miljoner hotspots för att maximera täckningen. Idag meddelar Comcast att den budgetvänliga tjänsten snart kommer att få Apple iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus.

“Kunder kommer att kunna förbeställa iPhone 8 och iPhone 8 Plus från och med imorgon den 15 september på XfinityMobile.com och Xfinity-butikerna, och båda kommer att finnas i butiker från och med 22. september. För fullständig prisinformation, besök XfinityMobile.com Dessutom kommer iPhone X, smarttelefonens framtid, att vara tillgänglig för förbeställning på XfinityMobile.com den 27 oktober och kommer att finnas tillgänglig den 3 november, säger Comcast.

LÄS OCH: Apple TV 4K är äntligen här

Greg Butz, VD för Xfinity Mobile, säger: “Vi är glada att kunna erbjuda iPhone 8, iPhone 8 Plus och iPhone X till våra kunder som söker en bättre trådlös upplevelse för mindre pengar på de mest populära enheterna. Xfinity Mobile designades för hur konsumenter använder sina telefoner idag, med internet och data i centrum för upplevelsen. En perfekt passform för den fantastiska nya iPhone 8 och iPhone 8 Plus. “

Apple iPhone X

Om du vill förbeställa en iPhone 8 eller 8 Plus imorgon uppmanar jag dig att inte vänta. Du kan göra det här när länkarna är live. Eftersom iPhone X inte släpps förrän i november (en evighet), bör populariteten för dess billigare syskon visa sig vara hög. För att inte tala om, med Xfinity Mobile som mer av en nischtjänst, kan tilldelningen av dessa enheter vara begränsad.

Planerar du att köpa en av de nya iPhone-smartphonesna på Xfinity Mobile? Vilken? Snälla berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares