Apple-kort: Apple-kreditkortet kommer i augusti

0 Shares

Apple-kort

Du kan mycket väl vänta på nyheter om den nya iPhone-serien, och vi får veta mer om det snart. Under tiden har Apple dock en ny produkt för sin lojala fanbas. Ett kreditkort.

Apple-kortet har pratats om under en tid och nu har Tim Cook avslöjat att det kommer att lanseras i augusti. Nyheten kom från Apples VD under ett inkomstsamtal igår, och han sa att företagets anställda har betatestat Apple-kortet, som kommer i både digitala och fysiska former.

Se även:

Lanseringsdatumet har inte fastställts mer exakt än Cooks avslöjande att Apple-kortet kommer att finnas tillgängligt för människor i USA någon gång i augusti. Det här kan vara i morgon eller om en månad.

Apple har redan talat om Apple-kortet, och vi vet att Goldman Sachs stöder det. Vid företagets tredje räkenskapsår, Cook sa:

Tusentals Apple-anställda använder Apple-kortet varje dag i ett betatest och vi börjar rulla ut Apple-kortet i augusti.

När det lanseras kommer kreditkortet inte bara i en digital variant som kan användas via Apple Pay utan också i en fysisk version av titan. Apple-kortet kommer sannolikt att visa sig populärt, och inte bara på grund av dess snäva integration i Apples ekosystem. Det finns cashback-belöningar tillgängliga – mer för Apple-köp – och det finns inga sena avgifter. Säkerheten som kommer från användningen av slumpmässigt genererade nummer för varje köp kommer också att visa sig vara attraktiv.

Bildkredit: Primakov / Shutterstock

0 Shares