Apple läcker av misstag detaljer om sina ej släppta AirTags-spårningstaggar

0 Shares

Apple AirTags

Heads kommer sannolikt att rulla på Apple efter att detaljer dykt upp online om dess ej släppta AirTags. En video som refererar till spårningstaggarna dök upp på Apples officiella supportkonto på YouTube men den togs bort efter att företaget till synes insåg sitt misstag.

Avslöjandet kom i en videohandledning om hur man raderar data från en iPhone. På filmen kan man se en skärm som hänvisar till AirTags under rubriken Enable Offline Finding.

Se även:

Medan handboken inte hänvisade direkt till AirTags-hårdvaran är en inställningsbeskrivning som hänvisar till dem i den senare halvan av videon tydlig för alla att se. Som rapporterats av Appleosophy, har Aktivera offline-sökning inställningen har beskrivningen: “Offline-sökning gör att den här enheten och AirTags kan hittas när de inte är anslutna till Wi-Fi eller mobil”.

Det är inte första gången vi ser referenser till den här produkten som inte släppts. En intern version av iOS 13 innehöll nämnder av spårningsbrickorna som är utformade för att fästas på värdefulla föremål så att deras plats kan spåras om de är felaktiga.

Även om Apple inte har sagt något om enheterna, har de ryktats under en tid, och det har ökat bevis för deras existens och hur de kommer att fungera. Det är inte känt riktigt när AirTags kommer att släppas, men det faktum att de visas i videor – avsiktligt eller inte – innebär att deras släpp inte är för långt borta.

0 Shares