Apple lanserar Beats Pop Collection

0 Shares

Beats hörlurar är riktigt bra. Ja, de är för dyra, men nej, de är inte form över funktion. De är samtidigt modeuttalanden och hörlurar av hög kvalitet. Med andra ord, även om en konsument bara köper dem för att de är trendiga och ser coola ut, kommer personen fortfarande att få en bra produkt.

Apple är känt för roliga och ljusa mönster – dess klockband är till exempel fulla av färg. Låt oss inte glömma den ursprungliga iMac-linjen som förändrade datorindustrin för alltid. Nu gör Apple sin Solo3 Wireless ($ 299,95) och Powerbeats3 Wireless ($ 199,95) super funky med den helt nya “Pop Collection”.

LÄS OCH: Apple omfamnar Microsoft Store med iTunes för Windows 10

Förutom videon nedan delar Apple följande uttalande (marknadsföring talar) om samlingen.

Livet är roligare i färg. Gör det pop med Beats Pop Collection. Denna kollektion ger signatur Beats-ljud i fräscha, roliga färger. Den är designad för dem som vägrar att smälta in. Så var djärv. Gå stort. Gör det som gör dig lycklig. Gör ett uttalande vart du än går med din favoritfärg på Beats Solo3 Wireless och Powerbeats3 Wireless.

Det finns fyra färger som ingår i samlingen – Pop Indigo, Pop Violet, Pop Magenta och Pop Blue. Om du vill lära dig mer eller köpa din egen kan du göra det här. Tänk på att det här är exklusiva Apple Store – du hittar inte Pop-samlingen på Best Buy eller Target.

0 Shares