Apple lanserar iPhone 8 och iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition för att samla in pengar på hiv / aids

0 Shares

iPhone 8 och iPhone 8 Plus (PRODUKT) RÖD specialutgåva

Apple har tillkännagett iPhone 8 och iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition som kommer att beställas från och med imorgon den 10 april.

Liksom förra årets iPhone 7 och iPhone 7 Plus (PRODUKT) RÖD har de nya telefonerna en röd yta och intäkterna från försäljningen hjälper till att samla in pengar för Global Fund HIV / AIDS-bidrag. Förutom telefonen har Apple också tillkännagett ett nytt $ 99 (PRODUKT) RÖTT iPhone X läderfodral i läder.

Se även:

Sedan samarbetet med RED för mer än ett decennium sedan har Apple donerat mer än 160 miljoner dollar. Denna siffra kommer att stiga när företaget förklarar: “En del av intäkterna för alla (PRODUKT) RÖDA inköp går direkt till Global Fund HIV / AIDS-bidrag som ger test, rådgivning, behandling och förebyggande program med ett specifikt fokus på att eliminera överföring av viruset från mödrar till sina barn. “

På tal om de nya telefonerna sa Greg Joswiak, Apples vice vd för produktmarknadsföring:

Denna specialutgåva (PRODUKT) RÖD iPhone har en fantastisk röd och svart färgkombination och ger också kunderna möjlighet att påverka i kampen mot spridningen av hiv och aids. iPhone 8 och iPhone 8 Plus förbättrar allt vi älskar med iPhone, inklusive Retina HD-skärmar som är vackrare än någonsin, det kraftfullaste och smartaste chipet någonsin i en smartphone med A11 Bionic och mer avancerade kameror för otroliga foton och videor. Vi är stolta över att stödja (RÖDT) med denna djärva nya iPhone och hoppas att kunderna tycker att den är lika speciell som vi gör.

iPhone 8 och iPhone 8 Plus (PRODUKT) RÖD specialutgåva kommer att finnas i 64 GB och 256 GB-modeller, och priserna börjar på 699 USD. Onlinebeställning öppnar imorgon och från 13 april kan de köpas i butik i Australien, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Japan, Nya Zeeland, Singapore, Storbritannien och USA.

0 Shares