Apple lanserar mindre, billigare iPhone SE

0 Shares

iphone_se

Det har ryktats under en tid nu, men i sin tur Låt oss slingra dig in händelse i Cupertino Apple tog slutligen omslaget från iPhone SE. Det är en ny iPhone, kanske inte den nya iPhone alla vill ha, men ändå en ny iPhone. Det har spekulerats i vilka hörn som skulle minska för att hålla priset nere – och faktiskt vad priset skulle vara – och nu vet vi.

Som förväntat är iPhone SE en 4-tums handenhet och den blandar funktioner från iPhone 5s och iPhone 6s för att skapa en mellanklass-enhet som Apple hoppas inte bara kommer att tilltala nya marknader utan också hjälpa till att behålla befintliga kunder som skjutits upp av priset på avancerade iPhones. Men vad finns i fallet? (Och nej … det finns inget ord på iPhone 7 än.)

När det gäller utseende är iPhone SE inte en miljon mil från iPhone 5s – det finns ett definitivt retroutseende. Inuti finns en A9-processor och det finns 16 GB och 64 GB lagringsalternativ att välja mellan. Touch ID finns för enkel upplåsning av telefonen, men om du hoppades på 3D Touch är du låst. Det finns också stöd för Apple Pay så att Apple kan fortsätta att driva sin kontaktlösa betalningsmetod till fler människor. När det gäller prestanda säger Apple att det är detsamma som iPhone 6s.

Det finns två kameror ombord för att tillgodose fotografiska behov – en 12 MP bakre facer och en framåt. Andra specifikationer inkluderar:

64-bitars A9-processor M9 rörelsekoprocessor 12MP bakre kamera med Live Photo och 4K-videostöd Wi-Fi-samtal iOS 9.3 Apple Pay-support Alltid på ‘Hey, Siri’

IPhone SE kommer att kunna förbeställas den 24 mars (startar 31 mars), från $ 399 för 16 GB-modellen och $ 499 för 64 GB-versionen.

0 Shares