Apple lanserar överraskande helt nya iPad Air och iPad mini

0 Shares

Apples onlinebutik stängdes delvis tidigare idag, vilket tyder på att nya produkter skulle släppas, även om ingen verkligen förväntade sig någonting, med tanke på att ett stort Apple-evenemang händer nästa vecka.

Det visar sig att Apple verkligen har ny hårdvara att dela – uppdaterade versioner av både sin 10,5-tums iPad Air och den 7,9-tums iPad mini.

Den helt nya iPad Air med ultratunn 10,5-tums design levereras med Apple Pencil-stöd och ett A12 Bionic-chip med Apples Neural Engine som kan ge en prestationsförstärkning på 70 procent och dubbelt så stor grafikförmåga. Enligt Apple är den avancerade Retina-skärmen med True Tone-teknik nästan 20 procent större med över en halv miljon fler pixlar.

Den nya 7,9-tums iPad mini är en stor uppgradering och kommer också med Apple Pencil-stöd – ett stort tillskott till den lilla surfplattan – och A12 Bionic-chipet, vilket ger tre gånger så hög prestanda och nio gånger snabbare grafik. Brett färgstöd är 25 procent ljusare, säger Apple, och enheten har den högsta pixeldensiteten hos någon iPad.

“iPad fortsätter att erbjuda magiska nya upplevelser för ett växande användningsområde där det är den absolut bästa enheten, från att spela spel i förstärkt verklighet till anteckningar och teckningar med Apple Pencil, från att strömma HD-filmer och redigera 4K-filmer till att lära sig utveckla appar med Swift Playgrounds, säger Phil Schiller, Apples senior vice president för Worldwide Marketing. “Idag tar iPad-familjen två stora steg framåt med en helt ny 10,5-tums iPad Air som ger avancerad storlek, funktioner och prestanda till ett genombrottspris och en stor uppgradering till 7,9-tums iPad mini, som också ger Apple Pencil, Retina-skärm och A12 Bionic-chip till många kunder som älskar dess kompakta storlek. “

De nya iPadsna finns i silver, rymdgrå och guld i 64 GB och 256 GB-konfigurationer och kan beställas online från och med idag och i butiker nästa vecka. Prissättningen för den nya iPad mini börjar vid 399 $ för Wi-Fi-modellen och 529 $ för Wi-Fi + Cellular-modellen. Den 10,5-tums iPad Air börjar vid 499 $ för Wi-Fi-modellen och 629 $ för Wi-Fi + Cellular-versionen.

0 Shares