Apple lanserar premium Beats Studio3 trådlösa hörlurar med W1 Bluetooth-chip

0 Shares

Beats Studio3 trådlösa hörlurar har det legendariska Apple W1-chipet, som finns i de populära Apple AirPods. Detta bör möjliggöra en högkvalitativ trådlös musikupplevelse. Ur bekvämlighetssynpunkt kan du använda samma närhetsparning som AirPods, där du enkelt kan para ihop dem – du behöver inte bråka med inställningarna. Tack vare iCloud kan de faktiskt enkelt kopplas ihop med alla dina enheter, till exempel iPad och MacBook Pro.

Jag är glad för dessa, eftersom jag älskar kvaliteten som finns på Beats av Dr. Dre-produkter, men jag gillar inte AirPods. Missförstå mig inte, AirPods är en bra produkt – om de passar dina öron. För mig orsakar Apples revolutionerande trådlösa öronproppar smärta. Beats Studio3 Wireless ger mig den komfort jag önskar med den fantastiska parningsfunktionen.

EG_Composed_S3W_4FAM_NBRHOOD_RGB

Medan 40 timmars batteri (22 timmar med ANC aktiverat) är mer än tillräckligt för mig verkar snabbladdningsfunktionen fantastisk. Du förstår, om du får slut på juice kan du ladda i bara tio minuter för att få 3 timmars uppspelning. Med andra ord kan du sitta i en StarBucks lite, ladda dina Beats Studio3 trådlösa hörlurar och sedan vara bra att gå i ytterligare tre timmar – trevligt!

Luke Wood, VD, Beats av Dr. Dre förklarar, “Beats Studio3 levererar med en nivå av sofistikering inom både teknik och ljudfidelitet utöver allt vi någonsin har fört på marknaden. Sedan vårt varumärkes start har vi strävat efter att fixa nedbrytningen av ljudet förstärkt av kommersialiseringen av konsumentelektronik. Nu med rätt vision, team och resurser ser vi teknik som möjliggör den perfekta ljudupplevelsen i Studio3. “

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om du vill köpa dessa premium trådlösa hörlurar är jag glad att du kan få dem direkt för $ 349,95 här. De finns i flera färger, som blå, vit, matt svart och röd. Dessutom säljer Apple två begränsade upplagafärger – skugggrå och porslinsrosa. De ser alla bra ut, men skugggrå är förmodligen min personliga favorit hos gänget.

Medan Beats Studio3 Wireless är ganska dyrt, kom ihåg folkens, du får vad du betalar för. Dessa hörlurar borde hålla länge. Trots vad vissa kritiker av märket säger, erbjuder Beats-hörlurar fantastisk ljudkvalitet. Naturligtvis är de också väldigt fashionabla, och ja, det är också viktigt. För att inte tala om, om du är en Apple-användare kommer W1-chipet att göra ditt liv enklare.

Kommer du att köpa ett par av dessa Beats Studio3 trådlösa hörlurar? Berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares