Apple lanserar skärmbytesprogram för krackad aluminium Apple Watch Series 2 och Series 3

0 Shares

Knäckt Apple Watch-skärm

Om du är en av de olyckliga ägarna till en Apple Watch Series 2 eller Series 3 i aluminium som har utvecklat sprickor finns det några goda nyheter: Apple har lanserat ett utbytesprogram som innebär att du kanske kan få en ny skärm gratis.

Apple har inte gett detaljer om antalet påverkade enheter, men säger att det “har bestämt att det under mycket sällsynta omständigheter kan bildas en spricka längs skärmens rundade kant i aluminiummodeller av en Apple Watch Series 2 eller Series 3” .

Se även:

Företaget förklarar att “sprickan kan börja på ena sidan och sedan kan fortsätta runt skärmen” (se ovan) och säger att “Apple eller en Apple-auktoriserad tjänsteleverantör kommer att ersätta skärmen på berättigade Apple Watch-enheter som uppvisar denna typ av spricka, gratis “.

Tyvärr måste du dela med din Apple Watch under “cirka 5 arbetsdagar” eftersom det inte är den typ av reparation som kan göras i butik.

Programmet för skärmbyte täcker 38 mm och 42 mm versioner av Apple Watch Series 2, Apple Watch Nike + Series 2, Apple Watch Series 3 (GPS), Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular), Apple Watch Nike + Series 3 ( GPS) och Apple Watch Nike + Series 3 (GPS + Cellular). Berörda klockor såldes mellan september 2016 och september 2019.

Ta reda på mer på webbplatsen för skärmbyte.

0 Shares