Apple M1 Mac mini redan rabatterad för semestershopping – en fantastisk julklapp!

0 Shares

Apples nya Mac-datorer har förändrats allt. Dessa maskiner drivs av företagets egen ARM-baserade “Apple Silicon” -processor som heter “M1” istället för Intels chips. Vet du vad? M1 gläder både konsumenter och professionella granskare tack vare den utmärkta batteritiden och imponerande prestanda. Det är riktigt spännande saker, folkens.

Det finns två nya Mac-bärbara datorer som drivs av Apple M1-processorn – MacBook Air och 13-tums MacBook Pro. Mac mini är det enda skrivbordet som drivs av M1, och tack vare sin brist på skärm är den otroligt prisvärd. Hur mycket kostar den nya Mac mini? Tja, det börjar på endast $ 699.

Sanningen att säga, jag verkligen vill ha en av dessa M1 Mac Mini-datorer, men jag har väntat på erbjudanden. Tidigare idag kollade jag Amazon och jag stötte på något ganska chockerande – den helt nya M1 Mac mini är redan till salu! Ja, du kan få en M1 Mac mini från Amazon för mindre än vad Apple laddar.

Den senaste Mac mini-burken han hade från Amazon här för bara $ 669. Det är en hel del $ 30 rabatt! Det finns dock ett par försiktigheter. Till exempel är endast basmodellen diskonterad. Affären på $ 669 gäller M1 Mac mini med 8 GB RAM och 256 GB SSD. Amazon har inte sänkt priset på 512 GB SSD-modellen och erbjuder inte heller något med 16 GB RAM.

Det andra problemet är tillgänglighetsdatumet. Amazon säger att det inte skickas förrän den 5 december. Med det sagt, du kommer få det före jul. Med andra ord, om du ändå köper den för att ge i gåva, borde det verkligen inte vara ett problem. Du kan lika gärna spara dig 30 $, eller hur?

Vänligen notera: Några av ovanstående länkar kan vara kopplade länkar, vilket innebär att vi eller våra författare kan få betalning om du köper en av dessa artiklar (eller andra artiklar) efter att ha klickat på dem.

0 Shares