Apple Music anländer äntligen till Sonos

0 Shares

apple_music

Att välja en strömmande musiktjänst kan vara svårt eftersom de alla i stort sett är desamma – lyssna på allt du vill ha för en liten månadsavgift. Medan Spotify är min nuvarande favorittjänst har Apple Music väckt mitt intresse mer och mer. Problemet? Brist på en webbspelare gör Apples erbjudande oanvändbart på Linux-baserade stationära operativsystem, medan iTunes på Windows och OS X är smärtsamt långsam och uppsvälld. På iOS är det en dröm, men Tim Cook och företaget har mycket arbete att göra någon annanstans.

Idag gör dock Apple en stor vinst med officiellt Sonos-stöd – det är äntligen slut på Beta. Om du har investerat i ett trådlöst Sonos-högtalarsystem från och med imorgon kan du börja använda Apple Music-tjänsten med det på många sätt.

“Apple Music kommer att finnas tillgängligt på Sonos-system över hela världen från och med onsdagen den 10 februari. Musikfans över hela världen kommer att ha tillgång till Apple Music-funktioner som For You, New, Radio och My Music, och kommer också att kunna strömma hela Apple Music katalog genom Sonos smarta högtalare inställda för fantastiskt ljud i alla rum i deras hem “, säger Sonos.

Företaget förklarar vidare, “Apple Music är alla sätt du älskar musik, allt på ett ställe, med expertis från musikexperter i världsklass som har programmerat spellistor för varje ögonblick. Curation är kärnan i alla delar av Apple Music, från de handgjorda radiostationerna och Beats 1, till förslagen i For You och toppalbum och låtar i New. En Sonos-station på Apple Music, curerad av artister i samarbete med Sonos, lanseras också i morgon. Nya användare kan anmäla sig till en gratis, tre månaders testmedlemskap av Apple Music “.

Även om detta definitivt är en vinst för Apple Music, uppfyller den bara en befintlig Spotify-funktion – Sonos-support är gamla nyheter för den musiktjänsten. Med detta sagt, om du är en Sonos-ägare som ännu inte har prenumererat på en streamingtjänst, är Apples erbjudande mycket mer attraktivt idag än det var igår. Jag är bara tvivelaktig om att Apple kommer att konvertera Spotify-användare med detta drag, dock.

Är du Sonos ägare? Kommer du att prenumerera på Apple Music? Berätta för mig i kommentarerna.

0 Shares