Apple Music kanske bara har passerat Spotify i USA

0 Shares

Apple Music på telefonen

En ny rapport antyder att Apple kanske har lyckats locka fler abonnenter till Apple Music än att ha registrerat sig för Spotify – åtminstone i USA.

Även om detta är långt ifrån officiellt – med rapporten baserad på en anonym källa – överensstämmer det med den allmänna känslan från tidigare på året då man trodde att Apple Music troligen skulle komma att komma över Spotify inom en snar framtid.

Se även:

Industrins insider – beskriven som en “USA-baserad, stor distributör” – pratade med Digital Music News och delade också en rapport med webbplatsen som visade abonnentens siffror för ett antal musikströmningstjänster inklusive Apple Music, Spotify och Tidal .

Medan exakta siffror inte gavs för att skydda källans identitet, sägs Apple Music ha “20 miljoner plus” -prenumeranter. Spotify hamnar i samma fäste, men har nu hamnat på andra plats när det gäller popularitet.

Medan klyftan mellan de två ledarna för närvarande är mycket liten, förväntas den öka under de kommande månaderna eftersom Apple njuter av explosiv tillväxt i USA.

Bildkredit: Sharaf Maksumov / Shutterstock

0 Shares