Apple Music kommer till Samsung TV-apparater

0 Shares

Apple Music och Spotify är båda fantastiska streamingtjänster, men den förra är bara lite bättre än den senare. Apples erbjudande har ett mycket mer intuitivt användargränssnitt, och dess kurerade spellistor är oöverträffade. Apple Music är nu tillgängligt på de flesta plattformar, till exempel iOS, Android, Mac, Windows och Linux – tack vare den nya webbklienten.

Från och med idag är Apple Music nu tillgängligt på många nyare Samsung-smarta tv-apparater. Detta är ganska anmärkningsvärt, eftersom Apple och Samsung är hårda konkurrenter på smarttelefonmarknaden. När Apple blir mer och mer fokuserat på tjänster blir företaget uppenbarligen mer öppet för att arbeta med tidigare “fiender”.

LÄS OCH: Du kan köpa det revolutionerande Apple Magic Keyboard med styrplattan just nu

”När människor världen över tillbringar mer tid hemma har Samsung lagt till fler underhållnings- och hälsovillkor till sin Smart TV-plattform. Med Apple Music – tillgängligt på modeller från 2018 till 2020 – kan prenumeranter strömma över 60 miljoner låtar utan reklam, titta på toppvideor och utforska tusentals spellistor som samlats av musikexperter och smakmakare i världsklass, säger Samsung.

LÄS OCH: Apple Music på webben finns inte längre i beta – inklusive Linux

Galaxy-tillverkaren säger vidare, “Ägare av Samsung Smart TV-apparater kan ladda ner Apple Music från Samsung Smart TV App Store, logga in på ett befintligt konto med sitt Apple-ID eller börja prenumerationsprocessen direkt från sin TV. Samsung Smart TV-ägare kan prova Apple Music gratis i tre månader med en individuell, familj eller studentprenumeration. “

Tyvärr är de av oss med äldre Samsung-smarta TV-apparater otur. Jag har till exempel en vacker böjd 4K-modell, men den är från 2016. Sanningen att säga, jag använder ändå aldrig den smarta funktionen på min Samsung TV, eftersom jag har en Apple TV 4K ansluten till den, vilket är mycket överlägsen. Men ändå är det en besvikelse att utelämnas.

Är du glada att installera Apple Music på din Samsung smart-TV? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares