Apple Music-tidssynkroniserade texter är nu tillgängliga på Samsungs smarta tv-apparater

0 Shares

Det finns många musikströmningstjänster idag, som Spotify, Tidal och YouTube Music. Min favorit är dock Apple Music. Varför? Förutom det utmärkta mobilgränssnittet har det ett mycket stort musikbibliotek. För att inte tala om, de mänskliga kurerade spellistorna är oöverträffade. Dessutom har Apple Music äntligen en webbspelare nu – en mycket önskad funktion.

En annan cool aspekt av Apple Music är tidssynkroniserade texter. När du lyssnar på några låtar (inte alla) kan du låta texterna visas på enhetens skärm – anpassad till musiken. Det fungerar bra, och det är till och med ett alternativ på Apple TV, vilket gör att du kan karaoke-liknande sjunga med vänner och familj. Apple Music är dock inte längre bara en Apple-affär, eftersom det också finns på Android-enheter och vissa smarta tv-apparater. Idag tillkännager Samsung att den tidigare nämnda tidssynkroniserade texten för Apple Music är tillgänglig på sina smarta TV-apparater.

LÄS OCH: Apple Music kommer till Samsung TV-apparater

“Som ankare för hemupplevelsen är Samsung Smart TV-apparater utformade för att leverera fantastiska bilder i kombination med skarp ljudkvalitet. Med tidssynkroniserade texter på Apple Music väcks varje låt till liv genom en unik, färgstark och dynamisk bakgrund som genereras från skivomslag. Tidsynkroniserade texter på Apple Music är sömlösa och intuitiva på Samsungs smarta TV-apparater. Användare kan enkelt bläddra igenom en låt genom att bläddra igenom texterna, hoppa till en viss vers, hoppa direkt till kören eller se var de är med i låten när de vill, säger Samsung.

LÄS OCH: Apple Music på webben finns inte längre i beta – inklusive Linux

Galaxy-tillverkaren säger också: “Vad händer om en användare har en enda lyrik fast i huvudet men inte riktigt kan räkna ut vilken låt den kommer från? Med Apple Music på Samsung Smart TV kan de söka efter lyriken, hitta och lär dig resten av orden helt enkelt genom att trycka på play. Oavsett om du sjunger med till en het ny låt för första gången eller om du tittar på en klassisk återgång, använder du tidssynkroniserade texter på Apple Music så att användarna inte saknar en slå – eller en rad. “

LÄS OCH: New York Times dike Apple News

Tyvärr är Apple Music endast tillgängligt för ägare av Samsungs smarta tv-apparater som tillverkades 2018 eller senare – som den här. Tyvärr, om din Samsung smart-TV är äldre än så, kommer du inte att använda streamingtjänsten med den. Naturligtvis kan du alltid köpa en Apple TV-mediabox och ansluta den till din Samsung TV istället. Om du vill prova Apple Music och dess coola tidssynkroniserade textfunktion, gå bara till din TV-appbutik och ladda ner den. Nya prenumeranter får tre månaders gratis tillgång för att se om de gillar det.

0 Shares