Apple och Beats designade Powerbeats Pro trådlösa hörlurar kommer i maj

0 Shares

Powerbeats Pro

Beats av Dr Dre har avslöjat detaljer om sina snart släppta Powerbeats Pro trådlösa hörlurar. Hörlurarna är planerade att släppas i maj och kombinerar Apples och Beats tekniska talanger för att skapa AirPod-alternativ för både musikälskare och idrottare.

Powerbeats Pro är mindre och lättare än sin föregångare och ger både ljudkvalitet och komfort och har utformats för att klara stränga träningspass. Finns i fyra färger – svart, elfenben, moss och marin – hörlurarna levererar “kraftfullt, balanserat ljud med dynamiskt omfång och brusisolering för en förstklassig lyssningsupplevelse”.

Se även:

De helt trådlösa hörlurarna har en uppgraderad linjär kolvdriver som kan leverera kraftfullt ljud med minimal distorsion i en liten enhet. Passform är också en prioritet, och förutom den nydesignade, justerbara öronkroken kommer Powerbeats Pro med fyra öronspetsar i olika storlekar. Du kan förvänta dig upp till nio timmars lyssningstid från full laddning, och Fast Fuel-laddningssystemet ger 90 minuters uppspelning efter fem minuters laddning och upp till 4,5 timmar efter 15 minuters laddning.

Luke Wood, president för Beats, säger:

Powerbeats Pro är en harmonisk blandning av premiumljud, passform och funktionalitet. Powerbeats är redan de främsta fitnesshörlurarna i världen och de är nu ouppkopplade, med alla fördelarna med Apple H1-chipet. Du behöver inte längre välja mellan prestanda och funktionalitet – det ger det bästa på båda fronter.

Hörlurarna har Siri-stöd och är vatten- och svettbeständiga. Beats säger om dem: “Ingen strömbrytare betyder inga bekymmer. Powerbeats Pro-hörlurar slås på när de tas ur väskan och stängs av (och laddas) när de placeras inuti. Rörelsesaccelerometrar upptäcker när hörlurarna är inaktiv och inte används, automatiskt in dem i viloläge “.

Kolla in Powerbeats Pro i den här videon

Powerbeats Pro kommer att finnas tillgängligt från maj för 249,95 dollar. Ta reda på mer på webbplatsen Beats by Dre.

0 Shares