Apple One är en jävla bra affär

0 Shares

Tidigare idag släpptes två nya Apple Watch-bärbara datorer, och förståeligt nog är vissa människor mycket glada för dem. Mig? Jag är inte ett stort fan. Apple Watch har hemsk batterilivslängd och gränssnittet är klumpigt. Kalla mig galen, men jag föredrar mycket en smartwatch med längre batteritid och lägre prislapp.

Vad som upphetsade mig från dagens Apples Event är inte ens hårdvara alls. Showens stjärna är enligt min ödmjuka åsikt Apple One – ett paket med prenumerationstjänster som kostar mindre än att köpa dem individuellt. Med andra ord, människor som redan prenumererar på Apple-tjänster har potential att spara en betydande summa pengar varje månad.

“Apple One gör det enklare än någonsin att njuta av Apple-prenumerationstjänster, inklusive Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade, iCloud och mer. Med Apple One kan du få tillgång till det bästa av Apple-underhållning på alla dina favoritenheter med ett enkelt abonnemang förklarar Eddy Cue, Apples Senior Vice President för Internet Software and Services.

Apple One är inte ett paket som passar alla. Istället erbjuder företaget tre nivåer enligt nedan.

Enskild inkluderar Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade och 50 GB iCloud-lagring för $ 14,95 per månad.

Familj inkluderar Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade och 200 GB iCloud-lagring för $ 19,95 per månad och kan delas mellan upp till sex familjemedlemmar.

Premiärminister, där tillgängligt, inkluderar Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade, Apple News +, Apple Fitness + och 2 TB iCloud-lagring för $ 29,95 per månad och kan delas mellan upp till sex familjemedlemmar.

För närvarande betalar jag cirka $ 25 varje månad för 2 TB iCloud, Apple Music och Apple Arcade. För bara $ 5 mer per månad kan jag uppgradera till Apple One Premier, vilket också ger mig Apple News +, Apple Fitness + och Apple TV +. Bäst av allt, snarare än att bara ha dessa tjänster för mig själv, kan min familj dra nytta av dem också! Titta, att välja Apple One är ingen idé för mig, och jag förväntar mig att många individer och familjer ska dra nytta.

Även om jag inte är ett fan av att bli låst i ekosystem eller ha månatliga prenumerationer från mitt bankkonto, kommer jag gärna ge Apple mina pengar. Varför? Eftersom Apple One är en jävla bra affär. Helvete, det är förmodligen det bästa värdet på planeten när det gäller månadsabonnemang. Om du är en Apple-enhetsanvändare skulle du vara galen att inte registrera dig för ett av buntarna när de startar på hösten.

0 Shares