Apple Pay-support kommer till eBay Marketplace, tillsammans med lån till säljare

0 Shares

eBay-mobilappikon

Senare i år kommer du att kunna använda Apple Pay för att betala för varor som köpts på eBay. Från och med hösten kommer Apple Pay att vara ett betalningsalternativ på eBays Marketplace-plattform eftersom företaget fortsätter att flytta från PayPal.

eBay har också meddelat att de samarbetar med Square Capital så att de kan erbjuda affärsfinansiering till säljare i USA. Syftet är att rikta in sig på småföretag som vill växa, det nya partnerskapet ger tillgång till finansiering från alternativ mellan $ 500 och $ 100.000.

Se även:

Införandet av Apple Pay är eBays försök att erbjuda användarna val och flexibilitet, men en långsam lansering planeras. Det nya betalningsalternativet kommer att göras tillgängligt för ett begränsat antal användare i USA till att börja med, vilket ger dem möjlighet att använda Apple Pay på Apple iOS och Safari på eBay via appen och mobilwebben.

Företaget säger: “eBay kommer att fortsätta att utöka sitt betalningsinitiativ under 2019 och förväntar sig att ha övergått en majoritet av sina Marketplace-kunder till sin nya betalningsupplevelse till 2021. När företaget skalar sin nya betalningsupplevelse för att inkludera mer volym i fler geografier, Apple Pay kommer att finnas tillgängligt för fler kunder, för fler artiklar och i fler regioner “.

Medan tillägget av Apple Pay har en väldig överklagande för köpare, kommer partnerskapet med Square Capital att vara av intresse för säljare och ge dem en “enkel, sömlös och transparent finansieringsupplevelse”.

eBays Scott Cutler säger:

eBay är djupt engagerade i att samarbeta med våra säljare för att hjälpa dem att växa sin verksamhet, och vårt avtal med Square Capital är ett utmärkt exempel på hur vi hjälper våra säljare att lyckas genom att erbjuda dem ett snabbt och enkelt sätt att få tillgång till finansiering. eBay-säljare i USA kommer att kunna ansöka om så lite som $ 500 eller så mycket som $ 100.000 för att hjälpa till med vad deras affärsbehov kan vara – från löner och lager till utrustning och marknadsföring. Vi kommer att fortsätta investera i våra finansiella tjänster för våra säljare.

Företaget säger att lånen utfärdas av Celtic Bank i Utah.

Bildkredit: BigTunaOnline / Shutterstock

0 Shares