Apple planerar att använda Apple Pencil med en iPhone, avslöjar ett patent

0 Shares

Apple Pencil är en av de mest populära tillbehören för en iPad Pro, men många av Apple Pencil-fansen har väntat på den tid då Apple Pencil skulle fungera på en iPhone via trådbunden eller trådlös anslutning. Och nu publiceras en ny patentansökan från Apple av US Patent & Trademark Office på torsdag där en “mobiltelefon” är märkt som visar detaljer om hur en penna, Apple Pencil skulle användas på telefonen.

Vi har redan sett ett par olika patent som tidigare antydde hur iPhone-serien och Apple Pencil-tillbehöret skulle fungera tillsammans. Det fanns två patent som dök upp i augusti och nämnde en Apple-penna och en iPhone. Denna nya patentansökan, som ursprungligen upptäcktes av Patently Apple, visar den inblandade mekanismen som skulle få Apple Pencil att fungera med en framtida iPhone. Patentet avslöjar hur telefonens pekskärm kommer att aktivera mindre sensorer i regionen där pennspetsen finns, vilket ger den precision som behövs för en penna.

Apple penna iphone patent

En av bilderna i patentansökan visar att iPhone och Apple Pencil har en trådbunden anslutning. Apple har dock också noterat att en trådlös anslutning kan upprättas via Bluetooth, Wi-Fi eller något annat lämpligt protokoll. Även om Apple patenterar teknik och uppfinningar, men fortfarande inte alla dessa patent har blivit verklighet. Således är det mycket möjligt att Apple inte planerar att starta en iPhone Pro. Men det är möjligt att teknikjätten kan inkludera några nya tekniker, som detta nya patent, i sina kommande iPhones. Men ändå måste man vänta på att Apple ger en officiell bekräftelse angående en sådan mekanism.

I synnerhet lanserades Apple Pencil i november 2015. Det är en digital penna som designades som ett tillbehör till iPad Pro. Men intressant är att Apple Pencil inte levereras med iPad Pro. Användaren måste köpa den separat för $ 99. En bra sak med Apple Pencil är att den levereras med trycksensorer som kan utföra ett brett spektrum av kraftdetektering för att rita tunna såväl som tjocka linjer på surfplattan.

0 Shares