Apple presenterar Apple TV + för allt sitt ursprungliga innehåll

0 Shares

Tidigare idag, vid ett speciellt evenemang som hölls på dess Cupertino-campus, tog Apple omslaget till sin betalda nyhetsabonnemangstjänst, men det var verkligen teknikjättens ryktade TV-tjänst som alla väntade på att höra om. Och den väntan är äntligen över.

Apples nya TV- och filmångningstjänst heter Apple TV + och det kommer att vara hem för ett brett urval av originalt Apple-innehåll.

Tjänsten nås via en helt ny Apple TV-app och ger användarna tillgång till originalprogram, filmer och dokumentärer från några av världens största namn, inklusive Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, JJ Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan, Jon M. Chu och mer.

“Vi är hedrade att den absolut bästa sortimentet av berättare i världen – både framför och bakom kameran – kommer till Apple TV +”, säger Eddy Cue, Apples senior vice president för Internet Software and Services. “Vi är stolta över att ge tittarna en smula på Apple TV + och kan inte vänta på att de ska ställa in sig i början av hösten. Apple TV + kommer att vara hemma för några av de bästa originalberättelserna som TV- och filmälskare sett någonsin.”

Apple tog också tillfället i akt att debutera den helt nya Apple TV-appen och Apple TV-kanaler som kommer i maj 2019. Detta gör det möjligt för användare att prenumerera på och titta på nya Apple TV-kanaler på begäran – bara betala för de tjänster de vill ha.

Priser och tillgänglighet för Apple TV + -videoabonnemangstjänsten kommer att meddelas senare i höst.

0 Shares