Apple presenterar Apple Watch Series 5 med alltid på displayen

0 Shares

Idag vid sitt lanseringsevenemang för iPhone 11 tog Apple av sig den senaste generationen av sitt populära smartklocka.

Serien 5 på Apple Watch innehåller ett antal nya funktioner och innovationer, där rubriktillägget alltid är en Retina-skärm, så att du kan berätta tiden (och mer) utan att behöva lyfta armen eller trycka på skärmen först.

För att bevara batteriets livslängd dämpas skärmen intelligent när en användares handled är nere, och Apple säger att detta betyder att Watch fortfarande kommer att ha samma 18-timmars batteritid “hela dagen” som Series 4-modellerna.

Utöver det kommer den nya klockan med en inbyggd kompass och förmågan att ringa nödsamtal i över 150 länder.

Den finns i en rad olika material, inklusive aluminium, rostfritt stål, keramik och ett helt nytt titan.

“Vi har sett Apple Watch ha en meningsfull inverkan på våra kunders liv och vi är glada att kunna leverera ännu fler funktioner med Apple Watch Series 5 och watchOS 6”, säger Jeff Williams, Apples chefschef. “Den sömlösa integrationen av ny hårdvara och mjukvara ger en förbättrad upplevelse som gör det ännu enklare att hålla sig aktiv och ansluten till människor och information som användarna bryr sig om.”

Apple Watch Series 5 (GPS) kan beställas i 41 länder och regioner från och med idag till ett pris från 399 USD. Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) kan beställas i 22 länder och regioner och kostar från 499 $. Båda modellerna kommer att finnas i butiker från och med fredagen den 20 september.

Den populära GPS-modellen (Serie 3) kommer fortfarande att säljas, med ett nytt lågt pris från $ 199 ($ ​​299 för GPS + Cellular-modellen).

0 Shares