Apple presenterar ny emoji som kommer i iOS 11.1

0 Shares

apple-emoji-ios-11-1

Efter en något problematisk första lansering av iOS drev Apple ut iOS 11.0.2 för att åtgärda ett antal problem. Men folk ser redan fram emot nästa inkrementella, icke-bug-fixing release. Detta är iOS 11.1, och Apple har avslöjat lite av vad vi kan förvänta oss.

iPad- och iPhone-användare ska behandlas med en ny omgång emoji – hundratals nya totalt – som omfattar “mer känslomässiga smileys, könsneutrala karaktärer, klädalternativ, mattyper, djur, mytiska varelser och mer.”

Se även:

Medan den officiella versionen av iOS 11.1 är lite längre ner på linjen, kommer utvecklare och användare av iOS-offentliga beta att kunna ta hand om den nya emoji från och med nästa vecka. Apple säger att emoji också kommer att göra sin väg att titta på OS och macOS någon gång.

Introduktion av den nya satsen emoji, säger Apple:

De nya emojierna är utformade för att avslöja alla detaljer och anpassade från godkända karaktärer i Unicode 10. iOS 11.1 kommer också att innehålla karaktärer som tillkännagavs på World Emoji Day som Woman with Headscarf, Bearded Person, Amning, Zombie, Person in Lotus Position och nya livsmedel som smörgås och kokosnöt. I uppdateringen ingår också Love-You Gesture, designad efter handtecknet “I love you” på amerikanskt teckenspråk.

Medan amerikanska teckenspråkiga användare utan tvekan kommer att vara nöjda med att se ankomsten av en handskyltsemoji, är det svårt att föreställa sig att just den emojin inte kommer att förväxlas för metallhorn!

0 Shares