Apple presenterar röda iPhone 7 och iPhone 7 Plus

0 Shares

Apple iPhone 7 iPhone 7 Plus produkt röd

IPhone 7 och iPhone 7 Plus ser bra ut i vilken färg som helst, men de svarta, silver och guldvariationerna är inte precis de mest iögonfallande ytorna. Men om du vill ha något annorlunda har Apple nu bara saken för dig.

Det beror på att Apple för första gången på en iPhone nu gör rött tillgängligt som ett färgalternativ för sina flaggskeppssmartphones. (Produkt) Red Special Edition, som det officiellt kallas, erbjuds endast för 128 GB och 256 GB modeller.

Det tillkommer ingen extra kostnad när du väljer en röd iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, eftersom (Special) Red Special Editions startar på $ 749 respektive $ 869. Du lägger till $ 100 för att gå med 256 GB lagringsalternativ.

“Sedan vi började arbeta med (RED) för 10 år sedan har våra kunder gjort en betydande inverkan på att bekämpa spridningen av AIDS genom inköp av våra produkter, från den ursprungliga iPod nano (PRODUCT) RED Special Edition hela vägen till dagens sortiment av Beats-produkter och tillbehör för iPhone, iPad och Apple Watch, säger Apples VD Tim Cook. “Introduktionen av denna specialutgåva iPhone i en underbar röd finish är vårt största (PRODUKT) RÖDA erbjudande hittills för att fira vårt partnerskap med (RED), och vi kan inte vänta med att få det i kundernas händer.”

Apple iPhone 7 produkt röd låda

Den röda iPhone 7 och iPhone 7 Plus har en matt yta på baksidan och har en vit frontpanel. Som du kan se på bilden ovan har iPhone-logotypen en matchande färg.

Det röda alternativet kommer att vara officiellt tillgängligt från och med den 24 mars och kommer att börja levereras före slutet av månaden. Den kommer att finnas tillgänglig i över 40 länder.

0 Shares