Apple säger att den nydesignade Mac Pro kommer 2019

0 Shares

Mac Pro

Om du har hoppats på en ny Mac Pro inom en snar framtid kommer du att bli besviken. Apple har sagt att en ny modell inte kommer att säljas förrän 2019.

Det finns dock goda nyheter. Mac Pro genomgår en fullständig redesign, men den förblir en modulär, anpassningsbar maskin. Släppdatumet för 2019 betyder också att du får mer tid att spara – och du kommer förmodligen behöva det.

Se även:

I en intervju med TechCrunch sa Apples seniordirektör för Mac-hårdvaruproduktmarknadsföring, Tom Boger, att nästa version av Mac Pro inte skulle se dagens ljus 2018. Förtydligandet kommer när Apple erkänner att vissa av sina kunder som är överväger att köpa en ny iMac Pro vill veta om de ska hålla ut för Mac Pro istället.

Boger sa:

Vi vill vara transparenta och kommunicera öppet med vårt proffsgemenskap så vi vill att de ska veta att Mac Pro är en produkt från 2019. Det är inte något för i år. Förutom öppenhet för proffskunder på individuell basis finns det också ett större finanspolitiskt resonemang bakom det.

Han fortsatte med att bekräfta den kommande maskinens modulära karaktär:

Som vi sa för ett år sedan var arbetet med modulärt i sig ett modulsystem och när man tittar på våra kunder och deras arbetsflöden är det uppenbarligen ett verkligt behov för våra kunder och det är den riktningen vi går.

Även om det inte har kommit något ord från Apple på ett eller annat sätt, är det möjligt att Mac Pro 2019 kan vara en av de första produkterna som innehåller chips tillverkade av Apple själv.

0 Shares