Apple säger att du kommer att kunna köpa iPhone X i butiker den 3 november … om du är tidig

0 Shares

Du kanske har varit under intrycket att det enda sättet att få tag på en iPhone X i november är att göra din beställning den här veckan. Men Apple har just meddelat att den nya handenheten kommer att vara tillgänglig för köp i butiker av walk-in-kunder.

Det har förekommit rykten om att leveranser av iPhone X är begränsade, så det är inte så förvånande att Apple säger att walk-in-kunder ska komma tidigt om de vill undvika besvikelse.

Se även:

Det är svårt att säga i detta skede om det relativt höga priset på iPhone X kommer att visa sig vara negativt för potentiella kunder – det kan verkligen vara anledningen till att antalet leveranser är begränsat. Men det är fullt möjligt att den 3 november – eller till och med tidigare – ser vi den välbekanta synen på människor som köar eller campar för att få tag på den senaste iPhone så snart de kan.

Apple säger:

iPhone X, smarttelefonens framtid, med en revolutionerande ny design med en fantastisk skärmskärm, trådlös laddning och en otrolig bakre kamera med dubbel optisk bildstabilisering, kommer att finnas tillgänglig för kunder för förbeställning fredagen den 27 oktober kl. 12:01 PDT på apple.com och Apple Store-appen.

iPhone X kommer att finnas tillgängligt i mer än 55 länder och territorier och i Apple Stores från och med fredagen den 3 november klockan 8:00 lokal tid. Butiker kommer att ha iPhone X tillgänglig för walk-in-kunder, som uppmuntras att komma tidigt.

Företaget säger att telefonen kommer att finnas tillgänglig i silver och rymdgrå i 64 GB och 256 GB-modeller från $ 999 från apple.com och Apple Stores. Det kommer också att finnas tillgängligt via Apple-auktoriserade återförsäljare och operatörer.

0 Shares