Apple säljer 2 miljarder iOS-enhet

0 Shares

Ur ett övergripande marknadsandelperspektiv spårar iOS Android ganska dramatiskt. Det är inte svårt att se varför – enheter som kör Googles operativsystem är ofta mycket billigare än Apples. Det är inte nödvändigtvis en dålig sak för Apple – det finns till exempel mycket mer General Motors-fordon än Mercedes, till exempel.

Människor som föredrar kvalitetshårdvara och verkliga operativsystemuppgraderingar väljer Apple när det är möjligt – iOS är en absolut glädje att använda med många tillgängliga appar. Idag, för att lyfta fram operativsystemets framgång, gjorde Apples VD Tim Cook en chockerande uppenbarelse om hur många iOS-enheter som har sålts.

2 miljarder. Ja, Apple är på väg att sälja sin 2 miljarder iOS-enhet.

Cook gjorde tillkännagivandet under öppningen av dagens Apple Event. VD föreslog också att iOS har förändrat världen och han har rätt – med det operativsystemet har Apple i grunden förändrat hur vi lever. iOS-enheter är inte bara en plattform för att köra appar och spel, utan istället en föreställning om hur vi kommunicerar, konsumerar media, får vägbeskrivningar, lär oss och mer.

Är du förvånad över att Apple har sålt så många iOS-enheter? Hur lång tid tror du att det tar för företaget att nå milstolpen på 3 miljarder? Ljud av i kommentarerna nedan.

Fotokredit: Olha Insight / Shutterstock

0 Shares