Apple säljer iPhone SE igen, och du bör helt överväga att köpa den

0 Shares

Alla iPhone-smartphones som stöds är bättre än alla Android-enheter. Det är ett djärvt uttalande, jag vet, men det är sant. Missförstå inte, det finns några bra Android-enheter med överlägsen hårdvara och specifikationer, men det är ganska irrelevant. Om du vill ha en säker och säker smartphone som kommer att få konsekventa operativsystemuppdateringar är iOS det enda sanna alternativet. Tyvärr är tillståndet för Android fortfarande fragmentering och en appbutik full av avslag och skadlig kod. Trots en nyligen avmattad försäljning är iPhone fortfarande kungen.

Tyvärr är Apples iPhone-smartphones ganska dyra. Många konsumenter som vill ha en iPhone prissätts helt enkelt av upplevelsen. Och så kan jag förstå att någon köper en $ 200 Android-enhet – det är inget fel med att leva inom dina resurser och hålla budgeten. Om du vill gå med i iPhone-familjen har jag dock fantastiska nyheter. Ut ur det blå har Apple börjat sälja iPhone SE som ett godkännandevärde till ett vansinnigt lågt pris.

Hur billigt är det? Du kan ta en upplåst 32 GB iPhone SE för bara 249 $! Du kan välja mellan fyra färger – Silver, Space Grey, Gold och Rose Gold. För bara 50 $ mer kan du fyrdubbla lagringsutrymmet till 128 GB – en uppgradering som jag rekommenderar.

LÄS OCH: Domstolen föreslår Apple att dra tillbaka vilseledande uttalanden om iPhone-tillgänglighet

Finns det några kompromisser här? Tja, möjligen. Det finns till exempel ingen trådlös laddning – många bryr sig dock inte om det. Den mest uppenbara är den “lilla” 4-tumsskärmen. Det är sant att det är mindre år 2019, men för vissa människor är det bra. I slutändan är skärmstorleken en personlig preferens. Om du vill ha något som lätt kan passa i fickan är iPhone SE en vinnare.

Den andra oro är att telefonen är nästan 3 år nu. Ja, det är typiskt forntida i teknikvärlden, men det belyser hur bra Apples enheter är – du kommer fortfarande att få uppdateringar i flera år. Att köpa en tre år gammal Android-enhet skulle vara ren galenskap, men för en iPhone är den helt på nivå. 64-bitars A9-chipet är fortfarande mycket kapabelt och du har Touch ID – den guldstandarden inom smarttelefons biometriska säkerhet. Åh, och ja, SE har fortfarande ett hörlursuttag! Du kommer har en utmärkt upplevelse.

Tyvärr verkar det som om iPhone SE är slutsåld för tillfället. Alla färger och lagringsalternativ visas inte tillgängliga och visar hur bra en affär det är / var. Förhoppningsvis kommer den rabatterade iPhone SE att finnas i lager igen snart. Om du vill göra ett mål, rekommenderar jag att du fortsätter att kontrollera målsidan här. Medan företaget inte längre producerar enheten är jag fortfarande hoppfull om att inte allt lager har tömts.

0 Shares