Apple säljer nu olåsta iPhone 7 och iPhone 7 Plus i USA

0 Shares

iPhone 7 Plus

Nästan en månad efter att ha släppt iPhone 7 och iPhone 7 Plus ger Apple konsumenterna möjlighet att köpa de olåsta versionerna av sina senaste flaggskepp i USA. De “SIM-fria” modellerna finns i alla färg- och lagringskonfigurationer som deras motsvarigheter, med priser som börjar på samma $ 649 för iPhone 7 och $ 769 för iPhone 7 Plus.

De olåsta modellerna iPhone 7 och iPhone 7 Plus har beteckningen A1778 och A1784 och stöder samma LTE-band som AT&T, Sprint, T-Mobile och Verizon-versionerna. Men vad är skillnaderna?

Den största skillnaden mellan de olåsta versionerna och bärarversionerna av iPhone 7 och iPhone 7 Plus, som Apple förklarar på sin webbplats, är att de SIM-fria versionerna inte levereras med ett SIM-kort för bäraren och “fungerar med någon operatör”.

Samtidigt konstaterar Apple att modellerna iPhone 7 och iPhone 7 Plus designade för AT&T och T-Mobile kommer att vara begränsade till 3G för rösttjänster medan data kan vara “antingen 3G eller 4G LTE”, när de är anslutna till ett CDMA-nätverk. Sprint- och Verizon-versionerna kan dock också fungera på AT&T och T-Mobile.

Om du funderar på att köpa den olåsta versionen för att få en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus snabbare bör du veta att leveranstiderna varierar mellan ett par dagar och en hel månad, beroende på vilken konfiguration du vill ha.

0 Shares