Apple samarbetar med Accenture för att bygga iOS-affärsappar

0 Shares

Apple Store i New York, USA

Apple har meddelat ytterligare en stor expansion av sina Internet of Things (IoT) -tjänster med ett betydande nytt partnerskap.

Datorjätten har avslöjat att den kommer att samarbeta med Accenture för lanseringen av en ny plattform som gör att företag bättre kan interagera med sina kunder.

Partnerskapet kommer att se Accenture skapa en dedikerad iOS-praxis inom sin Digital Studios-arm, med hjälp av Apples egna experter.

Den här verksamheten kommer att erbjuda ett antal verktyg och tjänster som hjälper företag ett smidigare sätt att interagera med kunder som använder iPhone och iPads. Detta inkluderar IoT-specifika verktyg, mallar och fördesignad kod som gör det möjligt för företag som använder iOS-appar att bättre använda data som samlats in från IoT-plattformar.

Det kommer också att finnas migreringstjänster som bör hjälpa företag att snabbt överföra sina befintliga appar och data till iOS, och tjänster som hjälper företag att snabbt integrera iOS i back-end-system.

“Från och med 10 år sedan med iPhone och sedan med iPad har Apple förändrat hur arbetet görs, men vi tror att företag bara har börjat repa ytan på vad de kan göra med våra produkter”, noterade Apples VD Tim Cook . “Både Apple och Accenture är ledande när det gäller att bygga otroliga användarupplevelser och tillsammans kan vi fortsätta att verkligen modernisera hur företag arbetar med fantastiska lösningar som utnyttjar de otroliga funktionerna i Apples tekniker.”

“Baserat på vår erfarenhet av att utveckla mobilappar tror vi att iOS är den överlägsna mobilplattformen för företag och är glada över att samarbeta med Apple,” tillade Pierre Nanterme, Accenture-ordförande och VD. “Genom att kombinera Accentures stora digitala kapacitet och branschexpertis med Apples marknadsledarskap när det gäller att skapa produkter som glädjer kunder, är vi i en perfekt position för att hjälpa våra kunder att förändra sitt sätt att arbeta.”

Publicerad under licens från ITProPortal.com, en Future plc-publikation. Alla rättigheter förbehållna.

Fotokredit: Vividrange / Depositphotos

0 Shares