Apple samarbetar med Best Buy för att utöka reparationstjänster till hundratals butiker

0 Shares

Bästa köp

Nästa gång du har problem med din Apple-produkt – vare sig det är en iMac, MacBook, iPhone eller iPad – kan du ta den till Best Buy för reparation snarare än en Apple-butik.

De nya reparationsalternativen är tack vare Apples expansion av sitt auktoriserade servicenätverk. Det finns nästan 1 000 Best Buy-butiker med över 7 600 nyligen Apple-certifierade Geek Squad-tekniker redo att hjälpa dig.

Se även:

Reparationstjänster är nu tillgängliga i varje Best Buy-butik över hela USA i ett drag som Apple beskriver som gör saker “enklare och bekvämare” för kunderna. Företaget försäkrar kunder som väljer att reparera på Best Buy fortfarande innebär att äkta Apple-delar kommer att användas.

I ett uttalande sa Apples vice vd för AppleCare, Tara Bunch:

Hos Apple är vi dedikerade till att erbjuda världens bästa kundtjänst. Om en kund någonsin behöver reparera sina produkter vill vi att de ska känna sig säkra på att dessa reparationer görs säkert och korrekt. Vi tittar alltid på hur vi på ett tillförlitligt sätt kan utöka vårt nätverk av utbildade tekniker och vi är glada att samarbeta med alla Best Buy-butiker så att det blir ännu lättare för våra kunder att hitta en auktoriserad reparationsplats nära dem.

Reparationer som utförs på Best Buy täcks av Apples garanti.

Bildkredit: JHVEPhoto / Shutterstock

0 Shares