Apple sänker 2 TB iCloud-månadspris till 9,99 USD, uppgraderar 1 TB användare utan extra kostnad

0 Shares

Excited_Man_Thumbs_Up

Om du är en hardcore-användare av Apple-produkter och du behöver molnlagring är iCloud din bästa satsning. Det är sant att en lösning som Dropbox erbjuder bättre plattformsstöd – inklusive för Linux-skrivbord – men om du till exempel har en Mac, iPhone och iPad fungerar iCloud bara så smidigt. Om du är all-in på Apple, kommer att välja något annat leda till en mindre upplevelse.

Idag blir iCloud ännu bättre, eftersom Apple sänker 2TB månadspriset till 9,99 USD – vad var tidigare kostnaden för det nu eliminerade 1TB-alternativet. Bäst av allt, om du redan är registrerad för 1 TB-nivån har du uppgraderats utan extra kostnad. Med andra ord har Apple automatiskt fördubblat din tillgängliga lagring utan att behöva hoppa genom några ringar! Hur coolt är inte det?

LÄS OCH: Apple släpper tyst nytt trådlöst magiskt tangentbord med numeriskt tangentbord

Jag fick följande e-postmeddelande från Apple tidigare idag och varnade mig för detta fantastiska värde.

Hej Brian,

Tack för att du har lagrat dina viktigaste data säkert i iCloud.

Vi har goda nyheter för dig – din iCloud-lagring har ökat från 1 TB till 2 TB utan extra kostnad. Två gånger lagring innebär att du kan förvara en livstid av foton och videor säkert och njuta av dem från alla dina enheter.

Ditt månatliga pris på 9,99 USD förblir detsamma och du kan börja använda din nya 2TB iCloud-lagringsplan idag.

ICloud-teamet

Där har du det, folkens – till 9,99 dollar i månaden för 2 TB molnlagring är Apples erbjudande nu en av de bästa värdena på marknaden. Exempelvis kommer samma $ 9,99 med Dropbox bara att ge dig hälften av vad Apple nu erbjuder. Med detta sagt är 2 TB överdrivet för mig – jag skulle ha föredragit att vara kvar på 1 TB till ett reducerat pris, men hej, jag kommer inte att klaga på att få mer för samma kostnad.

Är du en iCloud-användare? Om så är fallet, har du sett att ditt 1TB-konto fördubblats? Berätta för mig i kommentarerna nedan.

Fotokredit: kurhan / Shutterstock

0 Shares