Apple skickar ut inbjudningar till lanseringen av iPhone 8 den 12 september

0 Shares

apple-iphone-8-lanseringsinbjudan

Lanseringen av iPhone 8 har väntats med försenad andedräkt, och den här gången har det varit ganska fler läckor än normalt. Vi har inte bara sett förslag på hur den nya telefonen kommer att se ut, utan vi har också hört starka rykten om funktioner som trådlös laddning och Face ID 3D ansiktsdetektering.

Vad vi inte har vetat med säkerhet är precis när Apple kommer att avslöja allt. Nu är väntan över. Företaget har precis skickat ut inbjudningar till ett evenemang som kommer att hållas på Steve Job Center i Cupertino (“låt oss träffas hos oss”). Datumet: 12 september. Klockan: 10:00. På agendan: iPhone 8, iPhone 7s, iOS 11 och mer.

Naturligtvis skulle Apple aldrig vara så tråkigt att det faktiskt bekräftar att det kommer att avslöja telefonen som alla (alla utom) vet att det kommer att avslöja. Det är vad ett normalt företag skulle göra. Trots att lanseringsnyheterna är ganska öppna ute nu väljer Apple att spela det snyggt och låtsas att allt kommer att bli en stor överraskning på dagen.

Så vad kan vi förvänta oss?

Förutom iPhone 8 bör vi höra om iPhone 7s och iPhone 7s Plus. På maskinvarufronten kommer det troligtvis också nyheter om tredje generationens Apple Watch komplett med LTE-anslutning och den femte generationen Apple TV med 4K-stöd. På programvarans front hör vi om de slutliga versionerna av iOS 11, macOS 10.13, watchOS 4 och tvOS 11.

0 Shares