Apple släpper den första offentliga betaversionen av iOS 12

0 Shares

iOS 12 offentlig beta

Om du vill prova nästa version av iOS utan att riskera utvecklarförhandsgranskningen har du tur – Apple har precis släppt den första offentliga betaversionen av iOS 12, och den är fritt tillgänglig för alla som vill ha den att ladda ner.

Apple har redan avslöjat en hel del om den senaste versionen av sitt mobila operativsystem, och på WWDC fokuserade de på de prestandaförbättringar som erbjuds. Men iOS 12 handlar om mycket mer än detta. Det finns också uppdateringar till Siri, viktiga appar, ARKit 2, Animoji, Memoji och mycket mer. Läs vidare för att ta reda på hur du får betaversionen av iOS 12 på din iPhone eller iPad.

Se även:

Även om det inte finns något behov av att betala för åtkomst till den offentliga betaversionen (utvecklarbeta kräver att du har ett betalt utvecklarkonto), måste du ändå registrera dig för att gå med i Apple Beta Software Program. Om du inte redan har gjort det, gå till registreringssidan och gå med i programmet. Du kan sedan ladda ner relevant profil och iOS 12 beta kan sedan installeras genom att gå till inställningar > Allmän > Programuppdatering på din enhet.

Du kan förvänta dig att det kommer ett antal uppdateringar till betaversionen under de kommande veckorna och månaderna, och du kan lämna betaprogrammet om du börjar hitta det för mycket eller bestämmer att du inte vill använda en oavslutad version av iOS – gå bara till sidan för registrering. Kom ihåg att detta är beta-programvara, så även om Apple kommer att ha testat det till en viss grad är du nästan säker på att stöta på ett mindre problem här och där.

När det gäller enhetskompatibilitet kan den offentliga betaversionen av iOS 12 installeras på iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6S / 6S Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/8 Plus, iPhone X, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad (2017), iPad (2018), iPad Pro (9,7, 10,5 och 12,9-tums modeller) och sjätte generationens iPod touch.

Den slutliga versionen av iOS 12 förväntas sjunka under hösten. Apple har en iOS 12-sida där du kan lära dig mer.

0 Shares