Apple släpper dyra batterifodral för iPhone XS, XS Max och XR med trådlös Qi-laddning

0 Shares

iPhone Smart batterifodral

Om du är en stor användare av din iPhone kommer du att vara medveten om behovet av att hålla batteriet påfyllt. Du kan ha med dig ett batteripaket eller sticka din laddare i fickan i hopp om att du ska vara nära ett eluttag. Eller så kan du investera i ett av Apples officiella laddningsfall.

IPhone-tillverkaren har precis lanserat en trio smarta batterifodral – för iPhone XS, XS Max och XR – som låter dig skydda och ladda din telefon samtidigt.

Se även:

Priset till $ 129 är batterifodralet inte exakt billigt, men de uppfyller ett viktigt behov. Varje fodral kan användas tillsammans med en kompatibel trådlös Qi-laddare, och alternativet svart eller vitt finns i varje fall. Priset för varje modell är detsamma, även om de erbjuder olika prestanda.

IPhone XS Smart Battery Case erbjuder upp till 33 timmars samtalstid och 21 timmars webbanvändning, medan iPhone XS Max Smart Battery Case erbjuder 37 timmar respektive 20 timmar. För iPhone XR Smart Battery Case är siffrorna 39 timmar och 22 timmar.

Apple säger om fallen:

Det smarta batterifodralet ger dig ännu längre batteritid samtidigt som det ger ett utmärkt skydd. Inuti hjälper ett mjukt mikrofiberfoder till att skydda din iPhone. Och på utsidan känns den silkeslen, mjuka ytan på silikonytan bra i din hand. En mjuk elastomers gångjärnsdesign gör det enkelt att sätta på och ta av fodralet.

0 Shares