Apple släpper elegant och dyr läderfodral för MacBook Pro

0 Shares

Apple gör stora nyheter idag med uppdateringen av sina väldigt populära MacBook Pro-bärbara datorer. De bärbara datorerna är kraftfullare än någonsin och har ett tystare tangentbord. Dessutom kommer företaget att sälja en valfri eGPU tillverkad av Blackmagic som förvandlar bärbara datorer till grafiska kraftpaket.

MacBook Pro-datorer är mycket välgjorda, men de är också ganska dyra. Även om du köper Apple Care-skyddsplanen är det en klok idé att investera i ett fodral eller väska för det också. Idag släpper iPhone-tillverkaren nya läderhylsor som ska skydda både 13 och 15-tums MacBook Pro-bärbara datorer från repor och bucklor. Som ni kan föreställa er det ganska dyrt eftersom det är en officiell Apple-produkt.

Läs också:

“Apple-läderhylsorna introducerades först med MacBook och är nu tillgängliga för 13-tums och 15-tums MacBook Pro i sadelbrun, midnattblått och för första gången svart. Designad med läder av hög kvalitet och ett mjukt mikrofiberfoder för extra skydd, ärmarna är ett perfekt komplement till MacBook Pro för användare på språng, säger Apple.

13-tums hylsan kan köpas här och 15-tums hylsan kan köpas här. Den förra kostar $ 179,99, medan den senare kostar $ 20 högre till $ 199,99. De är kompatibla med bärbara datorer “Thunderbolt 3” för MacBook Pro 2016, 2017 och 2018.

0 Shares