Apple släpper första MacOS 10.14 Mojave public beta

0 Shares

Efter att ha släppt den första offentliga betaversionen av iOS 12 har Apple gjort detsamma för macOS 10.14 Mojave. Som med den offentliga betaversionen av sitt mobila operativsystem är denna offentliga version av Mojave gratis för alla att testa – det finns ingen anledning att vara en betald medlem i utvecklarprogrammet.

Det finns en hel del att se fram emot i den här senaste versionen av macOS, men det som verkar orsaka mest spänning är införandet av mörkt läge. Om du vill se vad allt krångel handlar om – och ta reda på om det lever upp till hype – kan du ladda ner macOS 10.14 Mojave gratis.

Se även:

Så vad är nytt? Förutom mörkt läge finns det också en omdesignad App Store och ett antal integritetscentrerade funktioner. Safari får en uppdatering för att förhindra användarspårning och kommentarer från Facebook kan blockeras. Ett annat nytt tillskott, Stacks, gör det enkelt att gruppera relaterade filer, och det finns nya kontroller för screengrabbing.

Mojave kommer att vara slutgiltig under hösten, men fram till dess kommer denna beta – och de efterföljande som kommer att dyka upp under de kommande månaderna – att du kan testa alla nya funktioner.

Programvaran kan installeras på följande enheter:

MacBook Pro (mitten av 2012 och senare) MacBook Air (mitten av 2012 och senare) MacBook (början av 2015 och senare) iMac (slutet av 2012 eller senare) iMac Pro (2017 eller senare) Mac Pro (slutet av 2013 eller senare, eller mitten av 2010) och mitten av 2012-modeller med metallkompatibla GPU: er) Mac Mini (slutet av 2012 eller senare)

För att ladda ner den offentliga betaversionen av macOS 10.14 Mojave måste du gå med i Apple Beta-program om du inte redan har gjort det.

0 Shares