Apple släpper gratis kinesiska nyåret Nianhua-bakgrundsbilder för konst för Mac, iPhone och iPad

0 Shares

BakgrundAppleChineseNewYear

Det kinesiska nyåret 2017 börjar den 28 januari, och den här gången är hanen det representativa djuret. På det datumet kommer det att finnas fester över hela världen, och många samlarobjekt med den fågeln kommer att säljas.

För att fira det kommande nya året släpper Apple fem gratis “Nianhua” folkkonstinspirerade bakgrundsbilder för Mac, iPhone och iPad. Alla bilder skapades av kinesiska artister med hjälp av Apple-hårdvara, såsom MacBook Pro, iMac, iPad Pro och Apple Pencil. Programvaran som används för skapelserna? Adobe Photoshop, Adobe Illustrator och Savage Interactive Procreate.

“Upptäck och njut av nya tolkningar av traditionellt kinesiskt nyår Nianhua folkkonst. Med hjälp av Apple-produkter med olika appar uppfinner fem unga kinesiska artister om klassiska motiv för att leverera nyårsvälsignelser med en modern twist, säger Apple.

Du kan se exempel på bilderna nedan. Om du inte har Apple-maskinvara, men som dessa bakgrundsbilder, oroa dig inte – du kan naturligtvis också använda dem på Windows, Android, Fedora och mer. Om du vill ladda ner dem till din bärbara dator, smartphone eller surfplatta kan du ladda ner dem här.

Detta bildspel kräver JavaScript.

0 Shares