Apple släpper iOS 10.2.1, macOS Sierra 10.12.3, tvOS 10.1.1 och watchOS 3.1.3 – här är vad som är nytt

0 Shares

macOS10Sierra2

Apple släpper idag uppdateringar för alla sina större operativsystem, och introducerar iOS 10.2.1, macOS Sierra 10.12.3, tvOS 10.1.1 och watchOS 3.1.3. De senaste byggnaderna lägger inte till några nya funktioner, eftersom fokus ligger på att förbättra befintlig funktionalitet och squashing buggar.

Mac-användare behandlas med den längsta förändringsloggen, och användare av de senaste MacBook Pros (oktober 2016-modellerna) borde vara särskilt intresserade av det. Det beror på att Apple förbättrade grafikväxlingen på 15-tums MacBook Pro och fixade grafikproblem som inträffade när man använde Adobe Premiere Pro för att koda projekt på både 13-tums och 15-tums Touch Bar-utrustade MacBook Pros.

Men det är inte allt som macOS Sierra 10.12.3 ger till bordet. Apple löste också ett problem som hindrade användare från att söka igenom skannade PDF-filer i Preview-appen, löste ett kompatibilitetsproblem relaterat till export av krypterade PDF-dokument, fixade ett problem som hindrade ett antal tredjepartsappar från att importera foton från kameror ordentligt och, på på företagssidan eliminerades det också ett problem som hade cachade eller nätverksanvändarkonton inaktiverade när lösenordspolicyn maxFailedLoginAttempt användes.

På iOS-sidan av saker är iOS 10.2.1 en mindre version, som bara introducerar säkerhetsförbättringar – som Apple listar på den här sidan här – och buggfixar. Samma sak gäller tvOS 10.1.1 och watchOS 3.1.3, för vilka det inte finns några större förändringar listade. Vi kan bara anta att vi tittar på ett antal buggfixar och små förbättringar.

Alla ovannämnda OS-uppdateringar är tillgängliga för nedladdning direkt över luften.

0 Shares