Apple släpper iOS 10, macOS Sierra public betas

0 Shares

macOS Sierra iOS 10 offentliga betas MacBook Pro iPhone 6s

Apples senaste operativsystem kommer i höst, men för entusiaster som är intresserade av att testa iOS 10 och macOS Sierra innan den stora lanseringen släpper företaget idag de första offentliga betorna.

De första offentliga betaversionerna av iOS 10 och macOS Sierra anländer efter att Apple redan släppt två byggnader för medlemmar i utvecklarprogrammet, så de borde vara mer stabila som ett resultat. Här är vad du borde veta.

För det första måste du registrera din kompatibla iOS-enhet och / eller Mac i Beta-programvaran för att få tillgång till Apples offentliga beta. Därefter kommer du att kunna ladda ner och installera programvaran som om du skulle göra en officiell programuppdatering.

En skillnad är att i slutet kommer du att få en ny app genom vilken du kan skicka feedback. Apple förväntar sig att användare skickar information om eventuella fel eller problem som de stöter på, därav anledningen till att en Feedback Assistant-app kommer att dyka upp på din Macs Dock eller iOS-enhetens andra startskärm.

Apple förhandsgranskade iOS 10 och macOS Sierra i juni på WWDC 2016. För att lära dig mer om de nya operativsystemen, kolla in vår täckning av iOS 10 och macOS Sierra. Det finns några ganska stora förändringar på vägen, som att Siri kommer till Mac. Klicka på de två länkarna för mer information.

0 Shares