Apple släpper macOS Sierra 10.12.5 med rätt Windows 10 Creators Update Boot Camp-stöd

0 Shares

macOS10Sierra3

Apples macOS Sierra är ett gediget operativsystem. Det är väldigt moget och vackert, för att inte tala om, det är full av användarfokuserade funktioner. Uppriktigt sagt, ur ett användarupplevelseperspektiv är det förmodligen det bästa operativsystemet. Ändå finns det också andra kvalitetsoperativsystem, inklusive Microsofts utmärkta och alltid förbättrade Windows 10.

Så bra som macOS Sierra är, det är inte perfekt, vilket betyder att Apple ständigt vill göra det bättre. Idag släpper företaget den senaste versionen, 10.12.5. Även om det inte är en revolutionerande uppdatering på något sätt, erbjuder det några viktiga buggfixar och förbättringar. Den mest intressanta aspekten av macOS Sierra 10.12.5 är förbättrat Windows 10 Creators Update-stöd för Boot Camp.

Apple delar följande förändringar i sitt stationära operativsystem.

Åtgärdar ett problem där ljud kan stammas när det spelas via USB-hörlurar. Förbättrar kompatibiliteten för Mac App Store med framtida programuppdateringar. Lägger till stöd för mediefri installation av Windows 10 Creators Update med Boot Camp. Lägger till stöd för fler RAW-format för digitalkameror. Löser ett problem som påverkar vissa företagskunder och utbildningskunder som kan leda till att systemdatumet ställs in till år 2040. Förhindrar en potentiell kärnpanik vid start från en NetInstall-bild. Den här korrigeringen är tillgänglig när du startar från en NetInstall-bild som skapats från MacOS 10.12.5-installationsprogrammet.

Uppenbarligen har inte alla Mac-användare ett behov av Windows 10, men om de gör det är det här förbättrade Boot Camp-stödet för Windows 10 Creators Update en sken. Tidigare var det möjligt att installera Microsofts senaste operativsystem, men det krävdes att man skapade en installationsskiva. Nu, med 10.12.5 kan det göras mycket lättare.

Det är sant att det är en ganska tråkig uppdatering, men det är utan tvekan en bra sak – macOS Sierra är redan bra. Med det sagt bör användarna inte tveka att uppgradera till 10.12.5.

0 Shares