Apple släpper ‘ny’ version av iTunes som inkluderar App Store

0 Shares

itunes-ios-enheter

Förra månaden släppte Apple iTunes 12.7 som – till många överraskning och besvikelse – tog bort App Store. Nu, som till synes inser att vissa fortfarande vill ha eller behöver tillgång till butiken från skrivbordet, har Apple släppt iTunes 12.6.3.

Den “nya” versionen av programvaran ser tillbaka App Store, men Apple har gjort utgåvan tyst. Även om detta tekniskt sett är en äldre version än den som tidigare släpptes finns det fortfarande stöd för iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X och iOS 11.

Se även:

Tillgängligheten av iTunes 12.6.3 sågs av användare på Reddit och Apples supportsidor påpekar att programvaran är utformad för företags- och företagsanvändare. Med det sagt finns det inget som hindrar någon från att installera just den här versionen av iTunes, vilket är bra för alla som blev besvikna över förlusten av App Store och funktioner som ringsignaler.

Apple konstaterar att det “ger teknisk support endast för den senaste versionen av iTunes”, men det är osannolikt att det avskräcker någon som kände att det var ett misstag att klippa ut App Store.

Du kan ladda ner iTunes 12.6.3 från Apples webbplats och när du har installerat det kommer du inte längre att uppmanas att uppgradera till nyare versioner.

0 Shares